Cautare

10132 de rezultate pentru "sub zodia fraudei" (3.48 secunde)
Electoratul sau poate scadea sub 15 procente, dar nu va cobori sub 10 la suta". ... Oricum, aveau un loc pe lista, daca ramaneau, asa ca PDL isi redistribuie mandatele, sub alte sigle.
Putin conteaza ca asta s-a intamplat sub imperiul familiei de populari din care fac parte si PDL si uzurpatorul de la Cotroceni. ... Sub presiunea UE, operatiunea de lichidare a regimului Traian Basescu a esuat.
Nu voi avea liniste pana cand nu voi rezolva problema terenurilor de sub luciu de apa (Autor: ... 3 Cajvana, Gavril Mirza, a tinut sa le transmita celor prezenti ca una dintre prioritatile sale ca parlamentar va fi rezolvarea problemelor legate de trenurile aflate sub luciu de apa.
Cea de-a doua mare cladire a lumii se sufoca sub betoane, grinzi de fier si placi de marmura. ... Indiferent cat de consistenta ori cat de inconsistenta, sub aspect numeric, este respectiva opozitie.
Printul a calatorit cu trenul, la clasa a doua, sub numele de Carol Hettingen, pana la Buzias, de unde a luat vaporul. ... Toate acestea se vor schimba sub domnia lui Carol, pana la inceputul noului secol Bucureștiul fiind numit micul Paris, iar Romania, Belgia Orientului.
Asa cum multe din orasele Romaniei au ajuns sub controlul protejat al infractorilor, si Romania este identica acestui compozit de lipsa de siguranta si civilizatie sub diriguirea organismelor Statului.
Unicul sau proiect major al ultimilor ani, noua Constitutie, are toate sansele sa se prabuseasca zgomotos, fie pe fondul atacului prezidential sub forma anuntatului referendum, fie pe cel al absenteismului masiv.
Dezbaterea de la Bucuresti - despre care nu prea a vorbit nimeni, desi a fost sub egida UE - a avut tema UNDE SE DUC PROFITURILE DIN ROMANIA? ... Sifonarea banilor din frontierele nationale catre paradisuri fiscale aflate sub guvernorate obscure este principala cauza a diminuarii resurselor pentru combaterea saraciei.
Cel putin asa reiese dintr-un raport dat ieri publicitatii de Agentia internationala de rating Moody's, care a pus sub supraveghere, cu perspectiva pozitiva, calificativul Romaniei pentru datoriile pe termen lung, plasat in prezent la "Ba1", astfel ca ratingul ar putea fi trecut in curand in categoria celor cu risc acceptabil pentru investitii.
In ultima perioada, bancile si-au diversificat din ce in ce mai mult ofertele si au inceput sa se adreseze unui public tot mai larg.
Cine vinde sub 70% din cota poate spune adio comertului cu acest produs. ... Veridicitatea declaratiilor depuse pentru obtinerea cotelor de piata la lapte va fi atent verificata de medicii veterinari, care si le asuma sub semnatura. ... Nu numai cantitatea, dar si calitatea laptelui vor fi sub stricta monitorizare.
Astfel, gospodariile care au sub trei porci nu-i mai pot creste decat pentru autoconsum. ... Asadar, cea mai mare parte a crescatorilor de porci, 52%, care reprezinta 2,5 milioane de gospodarii, ce cresc sub trei porci, nu-i vor mai putea comercializa.
Autoritatea Navala Romana (ANR) a anuntat ieri ca doar opt nave mai navigheaza sub pavilion romanesc, transmite NewsIn. ... Paul Branza, directorul general al ANR, a declarat ca in 1990 numarul navelor aflate sub pavilion roma-nesc era de aproximativ 280.
Înca 700 de mii de români cu vârsta sub 35 de ani sunt asteptati sa semneze adeziunea pentru unul dintre cele 18 fonduri de pensii administrate privat.Mai sunt doar sapte zile în care se poate opta pentru unul dintre cele 18 fonduri de pensii administrate privat, în caz contrar, cei cu vârste sub 35 de ani vor fi distribuiti aleatoriu unuia dintre administratorii autorizati, pierzând astfel oportunitatea de a lua o decizie personala asupra viitorului lor financiar.
Un exemplu in acest sens este si nava "Amiya Scan" sub pavilion Antigua care s-a aflat in aceste zile in Portul Constanta.
In majoritatea judetelor tarii, castigul salarial mediu net se situeaza sub media pe tara. ... In 11 judete, salariul mediu a fost sub 1.000 de lei net.
„Toate fabricile lucreaza sub capacitate. ... Daca în 1989 România producea 80.000 de tone, acum se obtin sub 1.000 de tone de conserve, ca urmare a lipsei materiei prime.
Consiliul ministrilor de finante ai Uniunii Europene cere Romaniei sa-si reduca deficitul bugetar pana in 2011 Consiliul ministrilor de finante ai Uniunii Europene, EcoFin, a cerut Romaniei sa isi reduca deficitul bugetar sub limita de 3% din Produsul Intern Brut (PIB) pana in 2011.
Banca Nationala a Romaniei a atras luni din piata bancara 1 miliard lei (234 milioane euro), in depozite cu scadenta la 7 zile, la o dobanda de 6,25% pe an, egala cu dobanda cheie, in conditiile in care dobanzile interbancare la o zi au scazut sub 2,25%, iar cele la o saptamana la 4,50% pe an.
Referitoare la articolul intitulat "Cristian Tabara, cercetat de procurori pentru viol", aparut sub semnatura doamnei Raluca Dan, in cotidianul Evenimentul Zilei, astazi, 27 iulie 2010, Biroul de Informare Publica si Relatii cu Presa din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in scopul unei corecte si complete informari a opiniei publice face urmatoarele precizari :
google-analytics.com